Жителі Ківерець викинули в ліс... собак

05 Жовтня 2017, 18:00
2373

Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук стверджує, що виснажених собак, яких знайшли поблизу міста Рожище, вивезли туди з Ківерець.

Про це пише Волинь24.

Раніше повідомлялося, що двох голодних, виснажених собак знайшли у лісі поблизу села Копачівка Рожищенського району. На вусі однієї з тварин була кліпса з номером. 

Після цього працівники комунального підприємства знайшли одну з собак та забрали її. Іншу ж тварину знайти, на жаль, не вдалося. 

За словами Богдани Новарчук, по номеру кліпси визначили, що собаку випустили на волю у місті Ківерці. Про те звідки була інша собака наразі невідомо. 

«11 вересня, ми відпускали собак після серилізації. Можливо, жителі були чимось незадоволені. Я не знаю, як вони опинилася в тому лісі, їх хтось міг просто вивезти. Тому що багато людей не хочуть, щоб тварини після стерилізації вертались назад. У Луцьку, наприклад, ми не повертаємо собак, ми їх стерилізуємо і шукаємо для них сім'ю. А от після стерилізції у селах поблизу Луцька ми повертаємо таких тваринок на вулиці», – розповіла директорка. 

Собаку, яку ж вдалося зловити, забрали на територію «Ласки» та будуть шукати їй господаря. 





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024