У Ківерцях для молоді провели тренування

19 Вересня 2021, 15:31
У Ківерцях для молоді провели тренування 1458
У Ківерцях для молоді провели тренування

У Ківерцівському «Активному парку» провели тренування.

У  Ківерцях успішно функціонує активний парк у рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», що реалізовується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють у Ківерцівській міській раді. 

15 вересня, в міському парку на території спортивної локації понад 100 дітей взяли участь у тренуванні, яке провела учениця відділення легкої атлетики, багаторазова призерка та чемпіонка чемпіонатів України з легкої атлетики Марія Чепура.

Спільно з дітьми тренувалися також голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, керуючий апаратом облдержадміністрації Юрій Судаков, начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, директор КЗ «Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков, міський голова Олександр Ковальчук, заступник міського голови Юрій Тананайський та директор ДЮСШ Олесандр Левчук.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко подарував  координатору активних парків Дмитру Охоцькому, у рамках соціального проекту «Активні парки – локації здорової України», набір спортивного інвентарю для активностей.

Закінчились тренування вражаючою грою у футбол між групою дівчат відділення футболу Ківерцівської ДЮСШ та командою представників влади, у складі голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, міського голови Олександра Ковальчука та керуючого апаратом облдержадміністрації Юрія Судакова.

До спортивних тренувань доєдналося керівництво, щоб особистим прикладом показати маленьким ківерчанам, що здоров’я необхідно зміцнювати.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024