Вихованці Ківерцівського центру зайнятості стали підприємцями-початківцями

18 Жовтня 2017, 13:08
3032

Чергова група безробітних Ківерцівського районного центру зайнятості закінчила навчання за напрямом «Підприємець-початківець» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.  

Про це інформує Ківерцівський центр зайнятості.

Різні ідеї, види підприємницької діяльності і фінансові розрахунки, але мета одна – створити успішний бізнес. Плідна співпраця слухачів і викладачів дозволила безробітним отримати відповіді на всі їх питання, пов'язані з новим видом діяльності, зорієнтуватися в сегменті правового регулювання підприємництва, менеджменту, маркетингу, ознайомитися з системою оподаткування малого підприємництва в Україні, а також з системою фінансування та кредитування малого бізнесу.

Підсумком занять стали розроблені і захищені бізнес-плани. Слухачі втілюватимуть у життя різноманітні бізнес-ідеї: вирощування малини, хобі-парк – ігровий центр радіо керування,оптова та роздрібна торгівля рукоділля на замовлення, виготовлення декоративних виробів з металу та інші.

Директор центру зайнятості Микола Музичук урочисто вручив  посвідчення «Підприємця-початківця» та побажав випускникам наполегливо йти до своєї мети і створити успішний бізнес з новими робочими місцями.

Слухачі курсів щиро подякували викладачам:  Оксані Томчук, Нелі Кінах, Миколі Хамулко  та методисту Рівненського ЦПТО ДСЗ Наталії Місюрі за отримані знання. Найважливішу роль в створенні бізнесу грає не гроші, місце розташування, а сам підприємець – людина, яка постійно розвивається, вміє самоорганізуватися, спланувати свою роботу, вміє аналізувати результати своєї діяльності та постійно впроваджує нові ефективні ідеї в свій бізнес. Успіхів в започаткування власної справи випускникам!


 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024