Луцькі студенти подарували казку вихованцям Ківерцівського дитбудинку

20 Жовтня 2017, 08:00
4597

Уже не вперше студенти Луцького педагогічного коледжу приїздять з гостинцями до вихованців Ківерцівського дитячого будинку «Сонечко».

Про це Район.Ківерці інформує голова студентської ради Луцького педагогічного коледжу Марія Гузьо.

Передує цій благородній акції збір коштів, на які купуються гостинці для дітей (збір макулатури, особисті пожертви студентів).

Цьогоріч, у жовтні, з ініціативи студентської ради коледжу і при підтримці керівництва закладу (було надано транспорт, забезпечені організаційні моменти), відбувся черговий візит студентів до вихованців будинку дитини.

Активісти усіх курсів підготували театралізоване дійство із казковими героями, піснями, танцями, конкурсами, мистецькими завданнями. Не забули пригостити дітлахів солодощами, фруктами, подарували іграшки, канцтовари.

Та найголовнішим подарунком став блиск в оченятах вихованців закладу, які щиро брали участь у конкурсах, щосили плескали у долоні, усміхалися, підтанцьовували, підспівували та із захопленням роздивлялися подарунки. Були такими безпосередніми, добрими та справжніми.

Хочеться вірити, що осіннє тепло бабиного літа зігріє маленькі душі і стане оберегом від холоду самотності. Напевно, не раз у дитячій пам’яті зринатимуть казкові персонажі Білосніжки, Снігової королеви, Доброї феї, Домовика, Русалоньки, Чорного плаща та інших, які зіграли студенти коледжу. Адже вони подарували дітям таку необхідну віру у казку і здійснення мрій, – каже пані Марія.

Керівництво і працівники закладу запросили творчу молодь Луцького педагогічного коледжу приїздити до них частіше. Наступна поїздка у Ківерці до дитячого будинку «Сонечко» планується із концертною програмою «Ой, хто, хто Миколая любить» та миколайчиками. Усі охочі можуть приєднатися до поїздки і звернутися із пропозиціями до представників студентської ради. Пам’ятаймо, добро повертається сторицею!














 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024