У мешканця Ківерців поліцейські знайшли автомат, наркотики та бурштин

12 Жовтня 2021, 13:15
У мешканця Ківерців поліцейські знайшли автомат, наркотики та бурштин 2380
У мешканця Ківерців поліцейські знайшли автомат, наркотики та бурштин

У Ківерчанина поліцейські вилучили зброю з боєприпасами, наркотики та бурштин.

У понеділок 11 жовтня, під час санкціонованого обшуку у підсобному приміщенні за місцем проживання 33-річного жителя Ківерець, правоохоронці вилучили зброю, схожу на автомат Калашникова, два магазини до нього та 73 набої різного калібру, зокрема, 5,45 мм, і мисливську рушницю. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Волині. 

Заходи проводили співробітники управління стратегічних розслідувань спільно з поліцейськими відділення поліції № 1 м. Ківерці Луцького РУП в рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 4 ст. 185 ч. 1 ст. 262 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку в особливо великих розмірах та викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, відповідно.

Окрім автомата й набоїв, у волинянина вилучили пів кілограма бурштину та близько 200 г рослинної речовини, схожої на коноплі.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр, незаконне видобування корисних копалин) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024