Начальника Ківерцівського відділу поліції нагородили відзнакою Президента за участь в АТО

27 Жовтня 2017, 12:28
7259

Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига від імені глави держави вручив волинським поліцейським відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції». Нагороду отримав Начальник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук.

Про це повідомляють на сайті сектору комунікації поліції Волинської області.

Високою державною нагородою вшановані 11 правоохоронців. 

Відзнаками Президента України удостоїли тих поліцейських, котрі захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях. 

Керівник волинської поліції в урочистій обстановці вручив відзнаки та відповідні грамоти до них, зокрема, начальнику вибухотехнічного відділу ГУНП в області Ігорю Заболотному, головному спеціалісту-вибухотехніку цього ж структурного підрозділу Сергію Тимощуку, інспекторам кінологам Володимиру Стоцькому та Віктору Масюку, начальнику Ківерцівського відділу поліції Юрію Столярчуку.

3

Петро Шпига подякував поліцейським за самовідданість під час участі в антитерористичній операції, їх високий професіоналізм та рішучість у боротьбі зі злочинністю.

1

 

Коментарі
28 Жовтня 2017, 09:02
побули по місяцю на третій лінії, де кожного тижня ще й машини з продуктами приїжали - герої;, А ТИМ ХЛОПЦЯМ ШО дійсно поприходили інвалідами після Дебальцево, Іловайська, після оборони тих портів- хто їх згадав?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024