Виготовили банер про ОУН-УПА на теренах Ківерцівщини

29 Жовтня 2017, 13:39
5702

До 75 річниці створення УПА та у рамках Кампанії зі збору інформації про діяльність Організації українських націоналістів та Українську повстанську армію на теренах Ківерцівщини працівниками Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» був розроблений, виготовлений та виставлений під час фестивалю «Криївка Перця» банер: «Рух опору Організації українських націоналістів та Української повстанської армії на теренах Цуманської пущі».

Розмір банера: 3,5 м на 1,5 м, – повідомляють працівники Ківерцівського НПП у Facebook.

На банері міститься інформація про географічне розташування територіальних одиниць ОУН-УПА на Волині-Рівненщині та про їх керівників; про чотирьох видатних повстанців, які повністю, чи частково вели свою визвольну діяльність на території Цуманської пущі, це: Василь Чепелюк, Ніл Хасевич, Дмитро Клячківський, Василь Івахів; реконструкція однострою УПА; декілька історичних фото та дереворитів.

Розробники банеру: ідея створення, розробка дизайну, підбір матеріалів, редагування – Грицюк Юлія; підбір матеріалів, редагування – Савчук Павло. Частину матеріалів взято із брошури «Туристичний змаг Стежками Героїв «Доброволець», 2017 року випуску, створена ГО «ВМР «Національний Альянс» та оргкомітетом «Добровольця», решта – із відкритих джерел інтернету.

Також працівниками господарсько-транспортного відділу був виготовлений металевий тримач для банера.

Раді будемо надати банер, разом із його тримачем для експозиції у навчальні заклади, державні та інші установи, які бажають його розташувати у себе. Пишіть на пошту парку [email protected], або у повідомлення Facebook.

Запрошують охочих приєднуватися до кампанії зі збору інформації про діяльність Організації українських націоналістів та Українську повстанську армію на теренах Ківерцівщини.








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024