У Ківерцівській громаді виявили п'ять спалювачів сухої рослинності

28 Жовтня 2021, 15:04
Рейд щодо спалювання сухої рослинності 1558
Рейд щодо спалювання сухої рослинності

Працівники Луцького районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області спільно з начальником 6 ДПРЧ та 1 ДПРЗ міста Ківерці та інспектором з благоустрою Ківерцівської ОТГ провели рейд щодо заборони спалювання сухої рослинності на території Ківерцівської ОТГ.

Перевірка відбулася 25 жовтня 2021 року. Про це Район.Ківерці повідомила пресслужба Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області.

Рейд провели у таких населених пунктів, а саме: в місті Ківерці, селах Сокиричі, Озеро, Гайове, Тростянець, Омельне, Журавичі.

Під час рейду виявили п'ять осіб, які спалювали суху рослинність (картоплиння, листя) на своїй земельних ділянках: в селах Сокиричі, Омельне та Журавичі (троє порушників).

Після чого, інспектор з благоустрою надалі складе адміністративні протоколи за статтею 152 КУпАП (за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, а також правил благоустрою територій населених пунктів) та надіслано громадянам.

Під час рейду проінструктували 32 особи, а також вручили інформаційні листівки щодо заборони спалювання сухої рослинності.

Читайте також: Дитина-сирота з Ківерців отримав власне житло

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024