Програма відкритих показів XVIII Мандрівного фестивалю Docudays UA на Волині

21 Листопада 2021, 11:19
Кадр з фільму «76 днів» АНОНС 1824
Кадр з фільму «76 днів»

Повідомили повну програму відкритих показів XVIII Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у форматі онлайн і наживо.

Фестиваль на Волині відбудеться з 25 листопада по 10 грудня. Про це Район.Культура повідомили організатори, ВОГО «Волинський прес-клуб». 

Цьогорічна тема фестивалю – «Повне одужання».

Заходи у форматі онлайн (платформа ZOOM):

  • 25 листопада о 18:30 відбудеться перегляд фільму «76 ДНІВ» (історія про людей, котрі опинилися в епіцентрі пандемії в Ухані); після перегляду – дискусія «COVID-2019: виклики у новій реальності» за участі запрошених експертів/експерток;
  • 7 грудня о 18:30 – перегляд і обговорення фільму «КРІТ» (детективна, кумедна і зворушливу історію про 83-річного Серхіо, який стає агентом під прикриттям у будинку для людей старшого віку);
  • 9 грудня увечері, або 10 грудня вранці самостійний перегляд фільму «НЕВИДИМІ» (історії жінок із різних країн, котрі мають різний досвід пологів), а о 15:00 10 грудня – дискусія «Народжувати гідно! Права жінок на безпечні пологи» за участю правозахисниць, батька-поліцейського та режисерки фільму.

Для участі в онлайн-заходах потрібно зареєструватися: https://bit.ly/3cb8Lmo.

Доступ на зустріч у ZOOM буде надіслано на вказану при реєстрації електронну пошту (тож просимо уважно поставитися до внесення даних).

«Живі зустрічі» з дотриманням карантинних вимог відбудуться:

  • 30 листопада о 14:00 у Торчинській обласній бібліотеці для дорослих (перегляд і обговорення фільму «НЕВИДИМІ»);
  • 1 грудня о 15:00 – перегляд і обговорення фільму «ПРАНКНУЛИ» (про один із видів кібернасильства - свотінг) у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.
  • 9 грудня о 16:00 – перегляд і обговорення фільму «КРІТ» у Нововолинській центральній міській бібліотеці. 

Вхід вільний.

Організовує фестиваль на Волині – ВОГО «Волинський прес-клуб» у партнерстві із зазначеними організаціями та Луцьким педагогічним коледжем, Кіноклубом Docudays UA при ЗОШ №23, Волинською обласною бібліотекою для юнацтва та інші.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024