У ЖК «Амстердам» – нові приміщення під бізнес. ПЛАНУВАННЯ

25 Листопада 2021, 12:00
У ЖК «Амстердам» – нові приміщення під бізнес. ПЛАНУВАННЯ РЕКЛАМА 813
У ЖК «Амстердам» – нові приміщення під бізнес. ПЛАНУВАННЯ

В ЖК «Амстердам» (с. Струмівка) пропонують великий вибір комерції на першому поверсі. Є варіанти компактних приміщень від 44 м2 під продуктовий магазин, кав’ярню чи офіс, а також – просторих кімнат площею до 282 м2. Тут можна облаштувати окремий заклад - спортивний, медичний чи освітній.

«Ми повинні забезпечити нашим мешканцям гарну інфраструктуру. Якщо говорити про ЖК "Амстердам", тут загалом є дві тисячі квадратів комерційних приміщень. Частково ми їх реалізували і маємо чітке бачення, які заклади б ще хотіли бачити на решті площ. 

Навпроти нашого ЖК вже почали будувати дитячий садочок, але дошкільна освіта зараз може бути набагато ширшою, тому вважаю, що було б добре, якби в "Амстердамі" відкрились студії розвитку для дітей. Ще один напрямок - медицина, було б зручно мати кабінет сімейного лікаря чи приватний медзаклад. Також гарною ідеєю є спортивні зали, студії йоги чи танцю. 

Якщо у когось є ідеї в цих напрямках - ми готові допомогти реалізувати, нам цікаво залучити саме такі напрямки бізнесу», - поділився своїм баченням розвитку комерційної нерухомості в житлових комплексах директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський під час інтерв’ю 12 каналу.

Також на першому поверсі ЖК «Амстердам» планують облаштувати паблік-спейс. Тут мешканці зможуть спільно проводити час – відпочивати чи вирішувати робочі питання, залишати велосипеди та дитячі візочки і навіть матимуть спеціальне місце, щоб привести в порядок після прогулянки домашніх улюбленців.

  • Зверніть увагу, що зараз діє акція на усі квартири з 2 спальнями в ЖК «Амстердам». Дізнатися умови можна за посиланням.
  • А ще до 26 листопада кожен клієнт отримує знижку з нагоди всесвітньої традиції розпродажів - «чорної п’ятниці». Про умови читайтеза посиланням.
  • Крім того, незабаром стартує улюблена акція Будівельної компанії «Інвестор»- «Шукайте друга 2.0». Як стати її учасником - дізнавайтесь за посиланням.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 74 66

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024