У Ківерцях перевіряли благоустрій

12 Листопада 2017, 18:34
2146

У середу, 8 листопада, провідними спеціалістами з питань благоустрою апарату міської ради та її виконавчого комітету спільно з ГО «Варта громади» проведено рейди щодо дотримання Правил благоустрою в місті Ківерці.

Про це повідомляють на сайті Ківерцівської міської ради.

За результатами проведеної роботи провідними спеціалістами з питань благоустрою було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на мешканців, що проживають в приватних будинках по вулицях Лєрмонтова та Богдана Хмельницького, які спалювали листя, суху рослинність, відходи.  


На голову Ківерцівського міського споживчого товариства складено протокол за неналежне утримання об’єкта благоустрою та недотримання відповідних технологій щодо експлуатації та ремонту бетонних сходів універмагу по вулиці Соборності, 7.


Складено приписи на голову Ківерцівської районної спілки споживчих товариств та директора ТзОВ «Із Вуд» за неналежне утримання об’єкта благоустрою, недотримання відповідних технологій щодо їх експлуатації та ремонту фасаду приміщення по вулиці Відродження, 1а та звалювання тирси у не відведених для цього місцях по вулиці Кузнєцова.

1



З метою дотримання Правил благоустрою в місті Ківерці провідні спеціалісти з питань благоустрою апарату міської ради та її виконавчого комітету будуть і надалі проводити спільні рейди з ГО «Варта громади».


 

Коментарі
13 Листопада 2017, 20:17
І ще ввімкніть фонар біля автостанції,
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024