Чого досягла Жидичинська громада без Луцька

13 Листопада 2017, 12:50
3084

Чого досягла Жидичинська громада без Луцька

Команда екс-голови Жидичинської громади Юлії Дащук оригінально підсумувала два роки роботи, виклавши у мережу відео під назвою «Хуторянський романтизм».

Про це пише Волинь24.

Відео розповідає основні етапи і досягнення у роботі влади села Жидичин і об’єднаних з ним сіл за останні два роки. Автор відео – інформаційна платформа «Схола».

Як пояснила голова інформаційного відділу громадської організації «Спільна справа» Мирослава Бондарук, це відео виклали у мережу рівно через два роки після того, як Юлія Дащук вперше переступила поріг Жидичинської сільської ради у статусі голови. Це сталося 12 листопада 2015 року Відео стало своєрідним сюрпризом для Юлії.
 

«Якось ми переглянули серіал «Слуга народу. Від любові до імпічменту». Побачили багато спільного з нашою ситуацією… Й до того ж хотіли підвести підсумки роботи двох років. А заодно нагадали всім про громадську організацію «Спільна справа», яку очолює Юлія Дащук, і яка продовжує працювати на благо Жидичинської громади» – пояснила Мирослава Бондарук. 

Окрім того, Мирослава Бондарук пояснила, чому відео назвали «Хуторянський романтизм»:
 

«Колись у Жидичин приїздив заступник луцького міського голови Сергій Григоренко. Переконував нас об’єднуватися з Луцьком. І на наше зауваження, що Жидичин, мовляв, може бути самодостатньою і заможною громадою і без Луцька, відповів нам: «Це все – ваш хуторянський романтизм!” А цим відео, ми, зокрема, і доводимо: хай як це називатимуться луцькі чиновники, а Жидичинській громаді таки вдалося довести, що вона і без Луцька багато чого досягла».

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024