Ківерцівський центр зайнятості: жінкам розповіли, як зробити успішну кар'єру

15 Листопада 2017, 08:47
2121

Місце та роль жінки в суспільстві – одне з одвічних питань. Історично склалося так, що жінки мають значно менше можливостей, ніж чоловіки, для реалізації власних здібностей. Саме з метою підвищення рівня поінформованості щодо секретів успіху сучасної жінки в Ківерцівському районному центрі зайнятості відбувся семінар з гендерних питань.

Про це Район.Ківерці інформує провідний фахівець з питань зайнятості Любов Мартинюк.

Його провели за участі представника Ківерцівського бюро правової допомоги Віри Ольшевської в рамках загальнонаціонального просвітницького проекту «Я маю право!» .

Присутні ознайомились з видами послуг, що надаються бюро безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема прийняття спадщини, стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, поновлення на роботі, зняття з реєстрації, правові орієнтири для дитини та інше.

Жінки отримали буклети з контактами Ківерцівсьського бюро правової допомоги.

Любов Мартинюк ознайомила учасників з соціальними послугами, які можуть отримати жінки у центрі зайнятості, умовами працевлаштування та навчання, проходженням стажування та ін.

Безробітні отримали поради, як стати успішною жінкою, навчилися вірити у свої сили та бути впевненою у собі.

Не дивлячись на всі труднощі, що підстерігають жінку на дорозі до успішної кар’єри, історія знає величезну кількість прикладів, коли жінки не просто робили успішну кар’єру але і ставали легендами.



 

Коментарі
15 Листопада 2017, 12:32
уроди
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024