У Ківерцях привітали аграріїв району

17 Листопада 2017, 15:43
1655

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства.

Учасників заходу в управлінні інфраструктури, інвестицій та агропромислового розвитку зустріли запашним короваєм з нового врожаю – символом миру і достатку. Із професійним святом тих, хто пов’язав свою професійну діяльність із сільським господарством привітали голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, перший заступник голови РДА Юліан Таранчук та заступник голови районної ради Тамара Чигрин, – повідомляють у відділі  з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

– Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Ківерцівський край славетний прадавніми землеробськими традиціями, щирими та працьовитими людьми, які виконують високий обов’язок щодо формування продовольчого потенціалу держави, і наші невтомні сільські трударі щоденною кропіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки регіону, покращення добробуту її жителів, забезпечують стабільне зростання агропромислового комплексу району, – зазначив у вітанні голова РДА Валерій Ткачук.

Вдячність сільським трудівникам, найтепліші вітання висловила і начальник управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Куцик.

Ірина Василівна підвела підсумки сільськогосподарського року і наголосила, що цього року наші аграрії доклали максимум зусиль, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва в Ківерцівському районі.

А далі розпочалася найприємніша частина свята – вшанування і вручення нагород тим, хто, доклавши титанічних зусиль, здобув вагомі результати. Кращих працівників сільськогосподарського виробництва агропромислового комплексу району відзначено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради, управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку Дата Ківерцівської районної профспілкової організації працівників АПК.

Гарний настрій присутнім на святі дарували творчі колективи та аматори народного мистецтва Тростянецького будинку культури.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром