Тростянець: авто втаранилося в трактор

20 Листопада 2017, 18:47
4098

У Ківерцівському районі позашляховик врізався в трактор, постраждали троє людей.

Про це йдеться на сайті Головного управуління Національної поліції Волині.

Учора, 19 листопада, на вулиці Центральній у селі Тростянець Ківерцівського району позашляховик «Land Rover» врізався в трактор «МТЗ-80». Внаслідок автопригоди троє людей отримали тілесні ушкодження, двох із них госпіталізували. 

За кермом позашляховика перебував 52-річний житель Луцького району. Керуючи автомобілем, водій допустив зіткнення із трактором, під керуванням 45-річного жителя Ківерцівського району, який рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП тракторист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. Двоє пасажирів автомобіля, 43-річний лучанин та 22-річний житель райцентру Ківерці, також травмувалися. Лучанин, після огляду лікарів, від госпіталізації відмовився, іншого пасажира госпіталізували у відділення неврології. 

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024