У Ківерцях вирішується питання щодо передачі приміщення гімназії №5

25 Грудня 2021, 17:43
У Ківерцях вирішується питання щодо передачі приміщення гімназії №5 1001
У Ківерцях вирішується питання щодо передачі приміщення гімназії №5

11 серпня цього року депутати Ківерцівської міської ради прийняли рішення №11/12 «Про укладення договору пожертви». Таким чином надали згоду на прийняття від Церкви Євангельських Християн Баптистів «Віфлеєм» пожертви приміщення благодійного центру загальною площею 1429,4 м2, за адресою: вул. Дорошенка, 40а у м. Ківерці Волинської області.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

Приміщення належить Церкві на підставі свідоцтва про право власності на об’єкти нерухомого майна, виданого Ківерцівською міською радою Волинської області 27.12.2004 року на підставі рішення виконкому №519 від 24.12.2004 року та зареєстрованому у Волинському обласному бюро технічної інвентаризації 28.12.2004 року за реєстровим №403, в електронному реєстрі прав власності на нерухоме майно за №939168. Дане приміщення використовується з метою діяльності гімназії міста Ківерці №5. У даному закладі здобувають освіту 302 учні.

З метою врегулювання питання щодо передачі приміщення та обговорення нагальних питань, що виникали, неодноразово проводилися збори представників від Ківерцівської міської ради, гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради, гімназії №5 м.Ківерці та Церкви Євангельських Християн Баптистів «Віфлеєм».

На даний час розробили проєкт договору пожертви, згідно якого приміщення, що знаходиться за адресою: місто Ківерці, вулиця Дорошенка, 40А перебуватиме у комунальній власності Ківерцівської міської територіальної громади та буде передане на баланс гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради для належного функціонування гімназії №5 міста Ківерці.

З метою врегулювання майнових відносин добудови спортивного залу до приміщення благодійного центру, загальною площею 594,0 кв.м., Ківерцівська міська рада надіслала клопотання до керівництва релігійної організації Християнська місія «Українська місія благовістя» щодо безоплатної передачі зазначеного вище майна. Добудова є повноцінною частиною гімназії №5 міста Ківерці, у якій проходять заняття з фізичної культури та спортивні секції учнів закладу освіти та дозволяє забезпечити функціонування сприятливого освітнього середовища. Вищевказане приміщення є невід’ємною частиною освітнього процесу, майнового комплексу та функціонування закладу вцілому. Крім того, добудова приєднана до спільної електро-, та тепломережі навчального закладу.

«Враховуючи вищевикладене, сподіваємося, на належне вирішення питання щодо передачі добудови спортивного залу гімназії №5 міста Ківерці на підставі договору пожертви у комунальну власність Ківерцівської міської територіальної громади та оформлення майнових відносин у передбачений законодавством спосіб у найближчий термін», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Центр.Дія з’являться на території Цуманської громади

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024