П'ятьох ківерчан судитимуть за виготовлення та збут наркотиків

06 Січня 2022, 14:21
Фото з місця обшуку ФОТО 1637
Фото з місця обшуку

П’ятеро ківерчан виготовляли та збували психотропні речовини на території міста Ківерці та Волинської області.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів Головного управління поліції у Волинській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за вказаними фактами, обвинувальний акт спрямували до суду

Оперативне супроводження здійснювали співробітники УСР у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України. Поліцейські встановили, що п’ятеро жителів Ківерців з травня 2020 року по травень 2021 року виготовляли та збували психотропні речовини на території міста Ківерці та Волинської області.

Їм оголосили підозри одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу України, у тому числі за незаконне виготовлення, зберігання і збут заборонених речовин, за організацію місць незаконного вживання та виготовлення наркотиків, а також за привласнення обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів.

Під час досудового розслідування чотирьом зловмисникам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, ще одному фігурантові – домашній арешт.

Нині всі п’ятеро правопорушників, які налагодили незаконний промисел, у складі організованої злочинної групи, постануть перед судом.

Читайте також: Підліток з села Озеро викрав магнітолу з чужого авто

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024