Уродженець Ківерець за вбивство дружини сяде ґрати на 7 років

09 Січня 2022, 10:08
Засуджений / Фото ілюстративне 943
Засуджений / Фото ілюстративне

Уродженець міста Ківерців, який жорстоко побив дружину, внаслідок чого вона померла у лікарні, проведе за ґратами сім років і три місяці.

Конфлікт між подружжям стався ще 11 вересня 2021 року. Про відповідний вирок Ківерцівського районного суду Район.Ківерці стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, підсудний в ході словесної суперечки зі своєю дружиною, яка виникла на ґрунті ревнощів, умисно завдав удару кулаком правої руки в обличчя, після чого наніс два почергових прямих удари п`яткою правої ноги по голові.

Вранці наступного дня, побачивши, що дружина лежить на ліжку без свідомості, чоловік викликав швидку. Через дев'ять днів постраждала померла у лікарні від отриманих травм так і не прийшовши до тями.

У суді чоловік вказав, що із загиблою перебував у шлюбі понад 20 років, і за цей період нібито конфліктів між ними не виникало. Як пояснив, причиною його агресивної поведінки стало вживання алкоголю того дня та конфлікт, який виник між ним та дружиною. У скоєному щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Враховуючи всі обставини справи, суд призначив волинянину сім років та три місяці ув'язнення. До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.

Читайте також: П'ятьох ківерчан судитимуть за виготовлення та збут наркотиків

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром