Ківерцівське лісове господарство: у Воротнівському лісництві гостювали «сонячні» діти

25 Листопада 2017, 16:40
4297

У неділю, 19 листопада, у Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», побували особливі гості – група «сонячних» дітей із батьками та волонтерами.

Про це йдеться на сайті Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Свято для малечі спільно з лісівниками організувала Юлія Порохлавець, менеджер соціальних проектів інституту волонтерства та громадської співпраці за підтримки «Міжнародної організації з міграції».

Юних відвідувачів привітали керівник-координатор Лісівничого молодіжного центру Валентина  Юхимчук та лісничий Воротнівського лісництва Сергій Мацюк.

Діти та дорослі з особливою цікавістю відвідали школи-студії, що діють на базі Центру. Дітвора із особливим захопленням нагодувала качок, що мешкають на ставках Воротнівського лісництва. Пізнавальним було спілкування з пасічником Іваном Онищуком, який запросив присутніх до будиночка апітерапії та розповів про користь меду й усіх бджолиних продуктів.

Підсумки такої особливої зустрічі гості та лісівники підвели у конференц-залі Лісівничого молодіжного центру, де відбулось імпровізоване заняття для дітей. На завершення лісівники почастували  дітей смачним чаєм.

Гості залишали «Воротнів» із масою позитивних емоцій, дякували лісівникам  та обіцяли приїхати сюди знову.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024