Ківерцівська РДА налагоджує зв'язок з громадянами

28 Листопада 2017, 14:40
7075

Для налагодження системної комунікації, обговорення та вирішення нагальних питань голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук провів робочу нараду з своїми заступниками та начальником відділу з питань організаційної роботи, внутрішньої  та інформаційної політики.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської районної державної адміністрації.

Обговорено питання щодо провадження інформаційної політики у районі та  виклики сьогодення у сфері комунікації з громадою району та ЗМІ.

В ході наради Валерій Євгенович ознайомив присутніх з ключовими завданнями щодо провадження інформаційної політики, співпраці структурних підрозділів РДА з прес-службою: подачу інформації, її висвітлення, співпрацю зі ЗМІ та реагування на звернення мешканців району.

«З метою відкритості влади, прозорості, більшого доступу до інформації мешканців краю ми відкрили сторінку РДА у мережі Фейсбук, проводиться щотижневий моніторинг інформаційної діяльності структурних підрозділів. За останній період кількість «унікальних» відвідувачів нашого інтернет-сайту значно зросла, тому інформаційна політика має провадитися на належному рівні»,  – прокоментувала ситуацію з провадженням інформаційної політики у райдержадміністрації начальник відділу з питань організаційної роботи, інформаційної та внутрішньої політики Людмила Козярчук.

«Реалізація інформаційної політики держави в цілому виходить на новий рівень. Її основа - налагодження комунікацій між владою, громадськістю, жителями району та представниками ЗМІ. Зростання показника відвідуваності сайту РДА ківерчанами та мешканцями інших населених пунктів, як України, так і за ї межами — свідчення зацікавленості та потреби людей в офіційній інформації. Кожен з керівників є генератором цієї інформації, тому заступники, структурні підрозділи мають працювати належним чином, задовольняючи потреби, в першу чергу, громади», – прокоментував ситуацію з впровадження інформаційної політики у районі голова РДА Валерій Ткачук.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024