«Чи воно з неба, чи з землі прийшло, я не знаю», – підрядник про затоплений підвал новозбудованої гімназії у селі Башлики

20 Січня 2022, 10:06
Місцевий житель Олександр Лебідь показує підвал школи 1558
Місцевий житель Олександр Лебідь показує підвал школи

У селі Башлики Луцького району 18 січня урочисто відкрили нову школу. Проте навчальний процес в учнів досі відбувається дистанційно, адже підвал навчального закладу підтоплює.

Напередодні відкриття школи журналісти Суспільного відвідали заклад і показали, що ж там відбувається.

«Тут у підвалах вода, починають на третьому поверсі стіни тріскати. Немає відводу води, бруківку поклали, а вода має бути нижче, щоб вода стікала. Ливнівки не так, як треба зроблені. Вода стоїть понад блоком, вода стікає під стіни», – зауважує місцевий житель Олександр Лебідь.

Чоловік каже, що звертався і до забудовника, і до селищного голови, але ті проблему ігнорують.

Керівник підприємства-підрядника «Олицький агробуд» Олег Войчак розповів, що про воду у підвал знає, але що стало причиною підтоплення – сказати не може.

«Все зроблено правильно, зроблено згідно з проєктом. Є проблема, яка з’явилася тиждень назад. Ми маємо дослідити, вирішити. Чи сказати вам, чи воно з неба, чи з землі прийшло – я на сьогодні не знаю» – коментує Олег Войчак.

Зі слів Олега Войчака, недоліків у будівництві школи немає.

Читайте такожУ селі на Волині звели триповерхову гімназію й урочисто її відкрили, попри технічні проблеми

«Підтоплення – це є проблема, яка виникла не знаю у зв'язку з чим. Ми, як будівельна організація, даємо гарантію на свої роботи. Якщо це трапилось з нашої вини, ми виправимо», – запевнив керівник «Олицького агробуду».

У підвалі
У підвалі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024