Голова Ківерцівської РДА поспілкувався з тиверцями

29 Листопада 2017, 13:00
3684

Голова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук відгукнувся на прохання Дитячої громадської організації «Тивер» школа безпеки та виживання і запросив їх до відкритого діалогу, аби встановити необхідний зворотній зв’язок та напрацювати подальшу стратегію співпраці з активістами Ківерець.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

У зустрічі брали участь заступник голови РДА Яна Церкевич, заступник голови районної ради Тамара Чигрин, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (РЦСССДМ) Оксана Нікітюк.

Валерій Ткачук зауважив, що він готовий до співпраці та чекає на конкретні пропозиції задля покращення та задоволення потреб молоді міста.

Тиверці звернулися з проханням щодо врегулювання питань по орендованому приміщенню. Задля діяльності організації їм в безоплатну оренду надано частину приміщення районної комунальної власності балансоутримувачем якого є Центр соціальних служб сім'ї, дітей та молоді. Наразі, з підтримки благодійників, тиверці здійснили ремонт приміщення та благоустрій прилеглої території. Встановили дитячий тренувальний майданчик, облаштувати навчально-практичний центр для занять гуртківці, зробили невеличкий тир.

«Хочемо облаштувати тут сучасний скеледром, спортивний центр. Плануємо закупити мати, аби діти мали змогу займатися бойовими мистецтвами. Плануємо створити дуже потужний центр, щоб діти могли займатися спортом в різних напрямках, – розповідає голова ГО «Тивер» Петро Сущук. – Ми вчимо дітей переборювати свій страх, вчимо не боятися висоти, даємо їм ті навички, які можуть згодитися в надзвичайних ситуаціях. Наші заняття та заходи проводимо не тільки у робочі дні, але й у суботу-неділю. А приміщення не опалюється у суботу. Орендована частина не опалюється взагалі. Отже просимо виділити кошти на відновлення опалення, встановлення дверей».

«Я дякую  координаторам дитячої організації за громадську роботу. Таку молодіжну ініціативу влада району безумовно буде підтримувати. Необхідні кошти віднайдемо у районному бюджеті. Зрозуміло, що є ряд технічних питань. Але ми повинні створити належні  умови для занять з дітьми», – зазначив голова РДА Валерій Ткачук.

Валерій Євгенович дав доручення директору РЦСССДМ обрахувати додаткові витрати і подати відповідне клопотання до районної ради та райдержадміністрації.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024