У Ківерцівському лісництві почали робити вишуканий десерт – крем-мед
Ліс – не лише деревина, це багато років переконливо доводять лісівники Волині, не лише зберігши, а й модернізувавши та розвинувши виробництво екологічної харчової продукції.
Про це йдеться на сторінці Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Нещодавно в консервному цеху ДП «Ківерцівське ЛГ» встановили нову лінію для виготовлення вишуканого десерту – крем-меду.
Різниця між крем-медом та медом-суфле лише у назві. Насправді – це один і той самий продукт – збитий мед.
За технологією, рідкий мед довгий час активно перемішується при досить невисокому температурному режимі. Як результат – продукт насичується киснем, збільшується в об’ємі, отримує легку та однорідну текстуру. Звідси й походить назва делікатесу.
Збивання меду здається простим процесом лише на перший погляд. На виробництві важливо зберігати правильну температуру, не допустити надлишкової кристалізації меду чи перегрівання – щоб крем-мед не втратив корисних властивостей.
ДП «Ківерцівське ЛГ» не перегріває мед та не використовує сумнівні домішки. Продукт містить усі мікроелементи та зберігає цілющі властивості.
Читайте також: «Досвідчені» порушники: жителі села Карпилівка незаконно зрубали дуби
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром