Проїзд Ківерці-Луцьк подорожчав

02 Грудня 2017, 12:44
16226

Ківерчани обурені збільшенням маршрутних тарифів.

Про це Район.Ківеці дізнався з власних джерел.

Чи не у кожній маршрутці №107 та №103 вже кілька тижнів поспіль висіло повідомлення про те, що з 1 грудня тарифи на проїзд зростуть. Таке оголошення викликало обурення у громадян. Справжнім шоком воно стало для людей, які змушені щодня «кататися» з Ківерців у Луцьк на роботу чи навчання. 

Перевізник у свою чергу підвищення ціни за проїзд пояснює здорожчанням палива, яке різко зросло у ціні.

Багато містян зробили пости зі скаргами у соціальних мережах. Ось, що вони кажуть у своїх дописах.

«Прокинулася з хорошим настроєм, але зайшовши в маршрутку обурення немає меж ЗНОВУ НОВІ ТАРИФИ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ!!! ПИТАННЯ: Що змінилося ? Якість перевезення? У відповідь... і справді нічого. Як їздили в набитих маршрутках аби запхатися так і їздитимемо, хамство деяких водіїв лишиться з ниими. ТАК ЗА ЩО МИ ПЛАТИТИМЕМО????? Сльози і розчарування більш нічого. Невже всім однаково ??? » – з обуренням пише ківерчанка Марта Дерлюк.

«Сьогодні їхавши з роботи по маршруту Луцьк - Ківерці (107) дізналась прикру, як на мене, новину. Виявляється, що з завтрашнього дня прийдеться платити на 4,5 грн більше за проїзд. Перевізник аргументує все тим, що паливно-мастильні матеріали різко зросли у ціні!!! Прошу пробачення, чому міські Луцькі маршрути не піднімають гвалт?!!! Шановні перевізники, Ви хочете сказати що солярка подорожчала на 40%??? Чому по нових тарифах з Ківерець до Променя 14,50 грн, а до Набережної - це 1,5-2км 16,50??? Це що вища математика? Не знаю усіх перевізників, але найбільше зустрічала прізвище Варшава, звертаюсь до Вас, надайте аргументоване пояснення у зв'язку з подорожчанням проїзду, оскільки нам заробітні плати ніхто не піднімав і я та усі пасажири котрі їхали у салоні були дуже обурені. За такими тарифами ми повинні відчувати комфорт, а не сквозняки в холод і тисняву в час пік. Їдем в ЖОПУ, а не в Європу, всі хочуть бабла а довести до ладу свою техніку не потрібно, бо так було, є і буде...» – критикує ситуацію жителька Ківерців Olga Shokalo.

Тож, проїзд до вулиці Промислової коштуватиме 10 гривень. Дістатися до Варшавського ринку ківерчани зможуть за 14,50, а доїхати з Ківерець до вулиці Львівської тепер можна буде за 19 гривень. 

7

 

Коментарі
02 Грудня 2017, 20:28
Я також , нажаль, змушена щодня їздити маршрутом Луцьк-Ківерці. А це, на хвилинку, 30 грн. в день ( за старими тарифами , а за новими -за 38 грн), за 2 години в переповненій «собачій будці» , в якій ти просто літаєш , коли автобус зупиняється. Самі автобуси просто в жахливому стані,все брудне , вони ледве не розвалюються. Я просто обурена тим , що ми , їдучи з Ківерець, до Львівської ( в моєму випадку) повинні платити 19 грн, а лучани, сідаючи на 40-му і їдучи також на Львівську платять 4 грн. Так, я розумію , що різниця в відстані, але вона не настільки велка, щоб переплачувати 15 грн. Чому ми маємо платити так багато, за послугу, яку нам не надають належним чином?
03 Грудня 2017, 01:25
Нажаль,не перший рік вже монополісти на цьому маршруті перші підвищують ціну за проїзд, хоча давно вже втратили зв'язок з покілометровою оплатою. Це сталося, тому що їм надали можливість самостійно і не контрольовано підвищувати тарифи. Єдині, хто має вплив на них (підприємців) - Державний Антимонопольний Комітет. Обласна рада, нажаль, не має можливості їх контролювати. Перевізники (водії) узгодивши між собою дії, не перший рік, справжні тарифи з мокрою печаткою ховають, або вішають в недоступних місцях, а натомість кладуть біля себе роздруковки з округленими тарифами, якими і користуються. Взагалі водії (з підтримки своїх підприємців) не користуються покілометровою тарифікацією. Зокрема, зупинка Ківерцівська знаходиться біля магазину "Соломон", хоча водії привчили людей, що це зупинка перед мостом (зі сторони Ківерець). Це дуже легко перевірити за допомогою спідометра автомобіля і вона є визначена вивіскою міської ради м. Луцька. Якщо ніхто не буде звертатися в Антимонопольний Комітет за адресою вул Винниченка 67 (тому що Обласна Рада не має впливу на перевізників), ці тарифи будуть рости і надалі, тому що немає контролю за ними. ЛЮДИ, БУНТУЙТЕ!
03 Грудня 2017, 03:38
Дв я згідний в жопу ми їдемо то точно.Но незабувайте про одне що в всьому що коїться в Україні вина людей також є.Ніяка Європа нам не допоможе поків в своїй Країні ми самі ладу не навидемо.А з ким тут його наводить як бидло і хахли одні а Українців то практично вже немає?
04 Грудня 2017, 00:41
зато викладачі їздять до коледжу на крутих машинах ідо того ж на україській реєстрації цікаво зашо заробили
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024