Акторка з Ківерців розповіла про красу, впевненість та любов до себе

02 Грудня 2017, 13:00
5062

Акторка Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Ірина Грошева родом з Ківерців поділася секретами власного успіху.

Дівчина рік тому розпочала роботу в театрі, окрім того, вона – молода мама та студентка Рівненського державного гуманітарного університету. Про те, як їй вдається підтримувати себе у формі та гарно виглядати, а також бути впевненою в собі Ірина розповіла Лучанці.

Краса

З дитинства актриса займається танцями і веде активний спосіб життя.

«Я завжди була фізично активна по життю. В цьому, напевно, є великий мій плюс», – розповідає жінка.

Ще одним рецептом гарного вигляду є здоровий сон.

«Добре спиш – гарно виглядаєш. Тобто, якщо ти недосипаєш, то вже однозначно ефект твого «фейса» не такий, як би хотілося. Добре, що зараз є різні засоби, які це приховують, але все одно шкіра не сяє так, якщо не виспишся. Це – перевірена річ», – переконана вона.

Щодо дієт, то за словами Ірини, вона ніколи не дотримувалася якогось особливого раціону чи дієти.

«Хоча вже, напевно, треба після 25-ти: менше солодощів, виробів з борошна. Просто я гастрономічний маніяк (сміється). Я люблю смачно поїсти: і м’ясо, і солодощі і т.д. Люблю я це діло, і навіть не приховую це. Звичайно, є основні речі, які всім відомі, такі як здорове харчування, відмова від солодощів, зараз модне вегетаріанство. Я – людина, яка не може прожити без м’яса, нехай простять мене вегетаріанці», – розповідає актриса.

Також, на її думку, кожну жінку прикрашає любов: «коли жінка закохана, коли жінка кохана, це звичайно додає їй певного особливого шарму. Навіть посмішка тоді, мені здається, стає особливою насправді».

Впевненість

«Насправді, мені здається, найбільш впевнена людина у світі має якісь свої «невпевненості», якісь свої комплекси і сторони, які б хотілось приховати.

Взагалі, поняття впевненості для кожного різне: хтось себе впевнено почуває, коли йде на 10-сантиметрових шпильках і при марафеті, хтось себе почуває впевненим, коли сидить вдома перед телевізором на дивані, хтось себе почуває впевненим, коли їде на крутезному «Лексусі» серед міста, хтось відчуває себе впевненим, коли виходить на сцену. Ось, до речі, я, напевно, на сцені інколи себе почуваю набагато впевненішою, як в житті. Коли тебе несе, коли твоє нутро таке, як потрібно на даний момент, тоді ти себе почуваєш впевнено, круто, тобі хочеться поділитися тією внутрішньою енергією з глядачем.

Я, напевно, на сцені інколи себе почуваю набагато впевненішою, як в житті.

Я впевнено себе почуваю, коли бачу, що в мене руки-ноги на місці, коли б’ється моє серце, коли я бачу здоровими, щасливими своїх рідних. Тоді я впевнена, що можу спокійно йти, виконувати свою роботу і жити далі», – запевняє Ірина

Любов до себе

Секрет любові до себе, за словами актриси – простий: треба просто подивитися в дзеркало та полюбити себе.

«Я не бачу резону страждати усе життя, від того, що у мене щось не так. Все одно, навіть, якщо ти ідеальна, прийде людина і скаже: «мені тут не подобається, і тут – теж ні, і щось зроби з собою». Завжди знайдеться людина, якій дана якась штукенція в тобі, чи то в плані харизми, чи фізична якась принада, одній людині сподобається, а іншій – ні. Щоб робити так, щоб усім подобалося – це просто нереально.

Все одно, навіть, якщо ти ідеальна, прийде людина і скаже: «мені тут не подобається, і тут – теж ні, і щось зроби з собою».

Щоб бути впевненою в собі і полюбити себе, треба перестати хотіти подобатися усім! Тоді ти приймеш себе і полюбиш себе. Тому що не існує такої людини, яка би подобалася всім. Бути собою – це класно!» – запевняє Ірина Грошева.

Щоб бути впевненою в собі і полюбити себе, треба перестати хотіти подобатися усім! Тоді ти приймеш себе і полюбиш себе.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39