У Ківерцях збудують громадський туалет та капітально відремонтують будинок культури

05 Лютого 2022, 16:18
Підписання інвестиційного договору між міським головою Олександром Ковальчуком (справа) та Артуром Щирбою (зліва) 1570
Підписання інвестиційного договору між міським головою Олександром Ковальчуком (справа) та Артуром Щирбою (зліва)

Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук підписав інвестиційний договір з Артуром Щирбою, представником ТзОВ «САМБІР-ШПОН», в результаті якого міська рада отримає нову громадську вбиральню та капремонт будинку культури, а інвестор – реконструйоване приміщення в центрі міста.

Укладання угоди відбулося 4 лютого. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Як йдеться у дописі пресслужби, предметом цього договору є участь сторін в реалізації інвестиційного проєкту, відповідно до якого інвестор зобов’язується на умовах, в порядку і в строки, передбачені цим договором, за власні та залучені кошти фізичних і юридичних осіб, своїми та залученими силами й засобами здійснити реалізацію інвестиційного проєкту, а організатор конкурсу зобов’язується створити умови для вчасної реалізації інвестиційного проєкту.

Кінцевим результатом інвестиційної діяльності, що є свідченням реалізації сторонами інвестицій та досягнення мети цього договору є:

  • для замовника (Ківерцівська міська рада) – отримання від інвестора якісних робіт по капітальному ремонту приміщення Будинку культури імені Михайла Ковальова по вулиці Шевченка, 25 та новому будівництву громадської вбиральні по вулиці Жукова;
  • для інвестора (ТзОВ «САМБІР-ШПОН») – отримання реконструйованих приміщень по вулиці Соборності, 19.

До слова, за адресою вулиця Соборності, 19 знаходиться колишній будинок сімейного типу, де проживала родина Черепів. За ухвалою Волинського окружного адміністративного суду від 12 листопада 2021 року Ківерцівська міськрада (як відповідач) мала зупинити експлуатацію будівлі через низку протипожежних порушень.

За рішення «Про затвердження умов проведення інвестиційного конкурсу» проголосували на 15 сесії міськради 29 листопада 2021 року. Оголошення про цей конкурс опублікували 13 грудня 2021 року.

Читайте також: Ківерці: на семи вулицях міста понад добу не буде води

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024