У Ківерцях вшанували загиблих воїнів та нагородили ветеранів війни в Афганістані

17 Лютого 2022, 17:12
Міський голова Ківерців та ветерани війни в Афганістані покладають квіти до пам'ятного знаку ФОТО 1208
Міський голова Ківерців та ветерани війни в Афганістані покладають квіти до пам'ятного знаку

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій та полеглих на території інших держав та 33 річниці виведення військ з Афганістану біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у місті Ківерці відбувся захід за загиблими військовослужбовцями.

Вшанування пам'яті загиблих воїнів відбулося 15 лютого, у вівторок. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Настоятель Свято-Покровського храму села Озеро, отець Михайло Журомський відслужив панахиду за воїнами-афганцями, які померли від ран і хвороб уже на своїй землі та за загиблими у військових конфліктах, їх пам’ять вшановано хвилиною мовчання.

Міський голова Олександр Ковальчук нагородив Почесною грамотою Ківерцівської міської ради та грошовою допомогою учасників бойових дій в Афганістані за особисту мужність і героїзм при виконанні інтернаціонального обов’язку, активну участь у громадському житті, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 33 річниці виведення військ з Афганістану: В'ячеслава Гордіюка, Василя Крайніка, Олександра Бондарука, Олександра Герасімова.

Зі словами вдячності до побратимів звернувся голова спілки ветеранів Афганістану В'ячеслав Гордіюк.

«Шана і подяка ветеранам трагічної афганської війни та українським воїнам-миротворцям за відвагу, вірність присязі та честі. Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконавши свій військовий обов’язок», – йдеться у дописі пресслужби.

Представники влади, спільно з ветеранами війни в Афганістані, поклали квіти до підніжжя пам’ятника, що у міському парку.

Читайте також: Як у Ківерцівській громаді відзначили День єднання

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39