У Ківерцівській бібліотеці зустрілися з місцевим поетом

14 Грудня 2017, 16:38
2287

У понеділок, 11 грудня, відбулася презентація поетичної збірки місцевого поета Сергія Гупала «Моя несподівана радість». 

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

У Ківерцівській районній книгозбірні для дорослих завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми думками та враженнями. В рамках проекту «Книга з автографом» бібліотека організовує зустрічі з письменниками та поетами, на які запрошуються любителі слова. Тому Сергій Гупало став бажаним гостем у Ківерцівській бібліотеці.

Письменник ділився з шанувальниками своєї поезії задумами створення поетичної збірки, читав улюблені вірші та розповідав про філософію свого життя і творчості.

Привітала із презентацією збірки поезій «Моя несподівана радість» Сергія Гупало заступник голови районної державної адміністрації Яна Церкевич.

«Читаючи збірку поезій, бачиш все життя автора. Кожне слово наповнене особливим змістом. Тому напевно і шукає митець свого читача. У книзі світла печаль переплітається з життєвою радістю. Тут є любов і кохання, самоіронія та пошук відповідей на питання вічного буття», – ділиться враженнями  Яна Церкевич.

Директор книгозбірні Любов Михальчук подякувала Сергію Гупалу за творчу зустріч та дружні взаємини з колективом книгозбірні, побажала творчого натхнення.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024