Тріо «Співаночка» з Ківерець успішно представило район у Києві

15 Грудня 2017, 07:17
2798

«Творчість заради майбутнього!» – під  таким гаслом нещодавно відбувся III Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst» у колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Захід  проводився за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад» та Київської міської державної адміністрації  і мав на меті показати усю культурну різноманітність України, самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

Цьогоріч «Перлина Fеst» зібрала велику дружну родину. Понад 500 учасників з усіх куточків нашої України з’їхалися до Києва на фестиваль, який дає унікальну можливість проявити свої мистецькі таланти.

Ківерцівський районний центр дитячої та юнацької творчості  на Міжнародному Конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst» успішно представили вихованці вокального ансамблю «Співаночка» (керівник Тетяна Людвік).

У номінації «Пісенний конкурс» почесне І місце виборола Каріна Харчук, ІІ місце здобули Крістіна Мар’юк та тріо вокального ансамблю «Співаночка» у складі Людмили Мельничук, Крістіни Мар’юк, Каріни Харчук .

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024