У Ківерцівському музеї відкрилась виставка талановитої родини

16 Грудня 2017, 06:50
1462

У четвер, 14 грудня, в районному краєзнавчому музеї відкрили виставку творчих робіт родини Гаврилюків

Про це інформують на сайті Ківерцівської РДА.

Талановита ківерцівська сім’я представила роботи з різьби по дереву, виконані головою родини Олександром Гаврилюком, вишивки  берегині роду – Галини Гаврилюк та картини і комп’ютерну графіку сина Назара та невістки Катерини Гаврилюків.

На виставку завітали ківерчани, які знають цю талановиту родину. Серед них і перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук.

«Є багато людей, які мають таланти. Часто ми навіть не здогадуємось, що такі люди поруч з нами. З Олександром Йосиповичем та Галиною Леонідівною Гаврилюками знайомий давно, працювали разом у ЗОШ №4. Радий, що їх талант проявився у повній мірі, що його достойно продовжують їх діти. А ще більше приємно від того, що від сьогодні про таланти цієї родини дізнається багато ківерчан. Усі охочі зможуть прийти до районного музею та побачити ці витвори мистецтва», – зазначив Юліан Таранчук. 

Про те з чого розпочинали та як розвивали свою творчість розповіли присутнім автори представлених робіт.

До слова, виставка буде демонструватися у музеї до кінця цього року. Тож усіх, хто бажає познайомитися з творчістю ківерцівської талановитої родини, запрошують до районного краєзнавчого музею.

Коментарі
16 Грудня 2017, 13:43
Молодці! І діти вже виросли...так тримати!
16 Грудня 2017, 13:48
Вітаємо з відкриттям вистаки!Радіємо,що до прекрасних творінь родини можуть долучитися інші люди і одержати радість та естетичну насолоду.Маємо кілька робіт,виготовлених Олександром.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39