Луцького пса-легенду Біма приютила родина з Ківерець

17 Грудня 2017, 14:40
3606

Ківерцівська сім'я забрала до себе собаку Біма, що довгий час проживав у Луцьку та був справжньою легендою.

Про це пише Волинська Газета.

Про Біма знає практично кожен лучанин. Він давно став улюбленцем публіки, тож його зникнення з вулиці викликало великий резонанс у суспільстві.

Пес Бім тривалий час проживав на вулиці Лесі Українки. Про нього усі піклувалися. Лучани його підкормлювали, доглядали за ним. Однак, нещодавно він зник з пішохідної вулиці і з цього приводу розгорілась дискусія у соціальних мережах.

Тварину відловили працівники комунального підприємства «Ласка» і згодом його забрала родина з міста Ківерці.

Відгукнувшись на чисельні прохання містян, перший заступник міського голови Григорій Недопад та заступник міського голови Костянтин Петрочук ознайомилися, у яких умовах зараз проживає тварина.

2

Григорій Недопад зауважив, що до нього особисто телефонували лучани, які були стурбовані зникненням тварини з вулиці Лесі Українки. За його словами, через значний резонанс у соціальних мережах, він разом з Костянтином Петрочуком вирішили ознайомитись, у яких умовах проживає тварина. Він наголосив, що собака тепер має родину, у якій про нього піклуватимуться.

За словами Костянтина Петрочука, у групу оперативного реагування «15-80» надійшов дзвінок від громадян з проханням відловити з вулиці Біма. Він наголосив, що міська влада має реагувати на звернення громадян, і тварину забрали в КП «Ласка».

Костянтин Петрочук зауважив, що дуже швидко собаці знайшли нову родину. Нині тварина знаходиться у хороших умовах. Він переконаний, що у родині Біму буде краще, ніж на вулиці.

Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук зауважила, що забираючи тварину з вулиці, вони намагаються знайти нових господарів. Щодо Біма, то він тривалий час жив на Лесі Українки і був улюбленцем лучан. Проте працівники КП «Ласка» були змушені відреагувати на звернення громадян, адже безпечні умови проживання та комфорт громадян є пріоритетом.

Новий власник Біма Дмитро Мартинчук задоволений собакою. За його словами, тварина  хороша та добра. Родина уже встигла його поглибити. Пес проживає разом із господарями у приватному будинку, де спокійно гуляє подвір'ям.


 

Коментарі
18 Грудня 2017, 01:16
"Родина уже встигла його поглибити." Шановний автор статті поясніть, будь ласка, значення слова "поглибити" в даному реченні.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024