Жителя Ківерцівщини засудили за зберігання зброї

18 Грудня 2017, 16:55
2273

За незаконне зберігання обріза та набоїв чоловік проведе рік за ґратами.

Маневицький районний суд Волинської області визнав 50-річного жителя Ківерцівського району винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі умовно.

У вересні під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підсудного оперативники виявили та вилучили обріз мисливської рушниці та 11 набоїв 12 калібру.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком судово-балістичної експертизи вилучена річ є вогнепальною зброєю – обрізом, виготовленим, саморобним способом з двохствольної куркової мисливської рушниці і для проведення пострілів придатний.

Розглянувши кримінальне провадження у відкритому підготовчому судовому засіданні, Маневицький районний суд визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, призначивши узгоджене сторонами покарання у вигляді одного року позбавлення волі умовно.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024