У Ківерцях урочисто відкрили головну новорічну ялинку

19 Грудня 2017, 17:04
5593

Сьогодні, у День святого Миколая, відбулося урочисте відкриття головної ялинки в Ківерцях.

У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, міський голова Володимир Жгутов, вихованці місцевих шкіл та позашкільних закладів, делегації з міста Покровськ Донецької області та Сватово Луганської області, громадськість міста і району, - повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

Міський голова Володимир Жгутов привітав містян та гостей Ківерець із Днем Святого Миколая та наступаючими новорічними святами.

Перший заступник голови РДА Юліан Таранчук привітав громаду міста і району з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, з відкриттям головної ялинки і побажав усім здоров’я, добробуту, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, здійснення мрій та гарного настрою.

Діти з Покровська Донецької області та Сватово Луганської області та їхні педагоги подякували ківерчанам за гостинність і подарунки.

З великою радістю дітвора зустрічала Святого Миколая, який приніс із собою не тільки гарний настрій, але й чудові дарунки.

Артисти районного будинку культури ім. Михайла Ковальова підготували новорічні пісні та хороводи.

Коментарі
19 Грудня 2017, 20:53
А де море люду...? Радісних дитячих усмішок...?:-D
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром