У Ківерцях відбувся турнір із настільного тенісу, присвячений пам’яті Василя Кунішнікова

20 Грудня 2017, 12:57
3456

У приміщенні Ківерцівської ДЮСШ відбувся 3 міський турнір із настільного тенісу, присвячений пам’яті Василя Кунішнікова серед юнаків та дівчат 2001 р.н. і старші та 2002 р.н. і молодші.

Недільний ранок у спортивній школі зібрав прихильників тенісу та  друзів Василя Кунішнікова. З ініціативи активних та небайдужих ківерчан три роки тому був започаткований цей турнір, ‒ повідомляє сайт міської ради.

Отож, тенісний турнір відбувся як захід-спогад, захід-пошанування.

За підсумками зіграних партій, перші місця посіли Єлизавета Біднюк (серед дівчат), Максим Пилипчук (серед юнаків) та Віктор Дедюх (серед дорослих), другими стали – Сніжана Бондарук, Павло Ніколайко та Олександр Давидюк, треті місця посіли – Юлія Оліферчук, Дмитро Лавришик і Юрій Хілухін.

Кращим гравцем турніру було визнано Максима Пилипчука, за волю до перемоги кубки отримали Сергій Полікар, Евеліна Хмілевська, Павло Ніколайко та Олександр Батрак.

Переможці турніру із настільного тенісу нагороджені медалями, грамотами, подарунками від Ківерцівської міської ради та грошовими винагородами від друзів Василя Кунішнікова.

Фото з турніру можна переглянути тут.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024