У співпраці Прилуцького та Луцька – повний провал

22 Грудня 2017, 13:12
1854

В проекті бюджету на Прилуцьке не передбачено коштів.

Про це пише Волинь24.

Представник громадської організації «Волинський центр розвитку урядування» Сергій Григоренко вважає, що нова влада Луцька не виконує умов співпраці з Прилуцьким.

Про це він розповів 21 грудня під час публічного обговорення проекту луцького бюджету на 2018 рік.
 

«На Прилуцьке в проекті бюджету на наступний рік передбачено нуль гривень. Хоча ще не завершено ремонт ЦНАПу, який обіцяла міська влада, зокрема там ще немає меблів. Також передбачалась співпраця у сфері медицини та допомоги учасникам АТО, однак на все це також не передбачили коштів», – пояснив Сергій Григоренко.
 

«Це свідчить про повний провал нинішньої укропівської влади у співпраці з навколишніми селами. Підгайці відмовили у співпраці, Гірка Полонка – також. А з Прилуцьким договір про співпрацю нерозірваний, але й не виконується», – додав він.

Громадський діяч переконаний – Луцьку варто передбачити в своєму бюджеті кошти на підтримку Прилуцького, інакше місто матиме ненайкращу репутацію.
 

«Інші сільські ради подивляться на це все і вирішать, що Луцьк – дуже ненадійний партнер», – підкреслив Сергій Григоренко.

Зауважимо, 22 грудня у луцькій мерії відбудеться сесія, під час якої планують розглянути і ухвалити проект бюджету на 2018 рік.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024