У Ківерцях автівка влетіла в люк: містяни обурені роботою комунальників

23 Грудня 2017, 11:15
Фото ілюстративне 3132
Фото ілюстративне

Ківерчани скаржаться на відсутність люків та решіток на ливневих каналізаціях.

Про це Район.Ківерці розповів ківерчанин Андрій Мельник.

У п'ятницю, 22 грудня, чоловік став свідком невеликого ДТП. У Ківерцях по вулиці Квартальній, неподалік магазину «Вітамінка» автомобіль влетів у ливневу каналізацію. Аварія сталася через те, що у каналізації була відсутня решітка, яка її закриває. За словами очевидця, збитки ДТП – незначні. 

Через кілька метрів ківерчанин помітив відкритий каналізаційний люк. Чоловік обурений таким станом  ще й через те, що поруч знаходяться навчальні заклади.

«За якихось 20 метрів територія школи, ходять діти. Якщо ті ями притрусить сніжком, то і людина може в них влетіти, враховуючи як рано темніє.», – каже пан Андрій.

На такі скарги відреагував ківерцівський активіст, депутат міської ради Юрій Тананайський. Він інформував колег-депутатів на сесії міської ради, яка відбулася того ж дня, виразивши невдоволення містян.

«На сесії інформацію подали. Чекаємо на відповідне реагування та перевіримо виконання на слідуючому засіданні, хоча можна і раніше. До протоколу все внесено», – розповів Юрій Тананайський.

 

Коментарі
23 Грудня 2017, 20:55
А що влада взагалі в Ківерцях робить?До вул.Жукова ,як дощі ,взагалі дійти не можливо.
25 Грудня 2017, 11:12
По вулиці Незалежності, відразу біля магазину "Берізка" теж декілька днів стояв відкритий люк, потім його просто прикрили дошками. Зверніть увагу!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024