Ківерцівські лісівники завітали в дитбудинок

26 Грудня 2017, 15:00
3745

Уже багато років про вихованців реабілітаційної групи дошкільного навчального закладу «Сонечко» турбуються працівники державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство».

Про це йдеться на сайті Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Ця турбота виражається у всьому: і в подарунках з нагоди різноманітних свят та заходів, і у забезпеченні колективу ДНЗ всім необхідним на щодень: дровами паливними, дерев’яними спорудами, іграшками тощо.  У свято Миколая Чудотворця до своїх підшефних цьогоріч лісівники завітали з солодощами та власною консервною продукцією: соками, перетертими ягодами.

Як розповіла голова профкому державного підприємства Ірина Пащенко, подібні дітки, зокрема ті, які відвідують реабілітаційні групи, потребують особливої уваги з боку суспільства. Адже є серед них діти-сироти, з неблагополучних та малозабезпечених сімей. Ось чому колектив лісового господарства уже багато років з великою відповідальністю несе на своїх плечах обов’язок в міру можливого допомагати таким верствам населення.

На знак взаємної вдячності дошкільнята розповідали гостям вірші, веселі новорічні  історії, а насамкінець щиро й по-дитячому подякували за виявлену до них увагу в таке гарне казкове свято.  




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024