Ківерці: першу партію великодніх пасок доставили військовим на Житомирщину

16 Квітня 2022, 16:27
Олександр Ковальчук (другий зліва) та Юрій Тананайський (крайній справа) з військовими, яким доставили великодні гостинці ФОТО 927
Олександр Ковальчук (другий зліва) та Юрій Тананайський (крайній справа) з військовими, яким доставили великодні гостинці

Військовослужбовцям Збройних Сил України, які зараз перебувають на Житомирщині, з міста Ківерці доставили першу партію пасок та інших великодніх смаколиків.

Завезли харчі 15 квітня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Відвезли вантаж міський голова Олександр Ковальчук спільно зі своїм заступником Юрієм Тананайським.

Випікали паски та готували продуктові набори (м'ясні вироби, хрін, курятина тощо) медичні працівники інфекційного відділення Ківерцівської центральної лікарні.

«Ми вирішили спільно з колективом приготувати Великодні гостинці для наших воїнів, які боронять Україну. Під час випічки пасок обов'язково додали три головних інгредієнти - душу, любов і надію на краще», – розповіла завідуюча інфекційним відділенням Ірина Мартинюк.

У Координаційному центрі при Ківерцівській міській раді додатково сформували гостинці з продуктами, енергетиками, солодощами, засобами гігієни для військових. Також передали дощовики, турнікети та інші необхідні речі на війні.

«Військовослужбовці ЗСУ подякували за гостинці та підсумували, що хоч вони й не зможуть потрапити додому на Великдень, така підтримка від Ківерцівської громади допоможе відчути свято й на полі бою, що для них дуже-дуже важливо», – йдеться у дописі пресслужби.

Читайте також: У Ківерцях розпочнеться процес дерусифікації

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024