У Ківерцівській школі стартував конкурс юних науковців

27 Грудня 2017, 08:27
1911

У вівторок, 26 грудня, на базі Ківерцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-слухачів секцій Ківерцівської філії ВО МАН України.

Про це йдеться на сайті РДА.

Конкурс традиційно проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей.

Основне завдання – виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуальної та творчо обдарованої молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати і відстоювати власну думку.

Юних науковців привітали завідувач районним методичним кабінетом Галина Мачушинець, методист відділу освіти Іван Носко.

 У І етапі конкурсу-захисту взяли участь слухачі МАН із загальноосвітніх навчальних закладів міста, сіл та селищ району. Журі конкурсу-захисту, до складу якого увійшли досвідчені вчителі, відзначило широкий спектр наукової тематики, актуальність переважної більшості робіт, високий рівень їх захисту.

«Ми дякуємо учням і педагогам за їх наполегливу працю. Цьогоріч школярі показали дуже хороші результати. Ми хочемо подарувати вам солодощі та невеликі премії, як матеріальне заохочення. Вітаємо усіх з новорічними святами», – зазначила Галина Василівна.

За результатами оцінки науково-дослідницьких робіт, їх захисту та виконання контрольних завдань з базових дисциплін школярі братимуть участь у ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів ВО МАН.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024