Дерно: зі святами привітали вихованців дитячого будинку

28 Грудня 2017, 11:07
5195

Заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич та працівники служби у справах дітей відвідали та привітали з новорічними святами та Різдвом Христовим вихованців дитячого будинку «Дім затишку» в селі Дерно.

У «Домі затишку» затишку додає  кожна дрібничка. Тут все пристосовано для комфорту дітей.   Відносини між дітьми та дорослими приятельські, тут панує атмосфера взаєморозуміння, поваги та тепла, вихователі виховують своїх підопічних в кращих сімейних традиціях.  Дітки підготовили святкове дійство, – повідомляють у відділі  з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

Секретар благодійного Фонду  «Затишок» Анатолій Толстинюк розповів про істинне значення  свята: спасіння людей прийшло через Голгофу. Він побажав, щоб народжений Спаситель відродився у серці кожної людини.  Вихователі продемонстрували ілюстрацію подій народження Христа на фланелевій дошці, а діти зачарували усіх виконанням різдвяних пісень та декламуванням віршів.

– Всі дітки чекають свята з нетерпінням. Вони хочуть подарунків. Чекають їх і мріють про чудеса. Тож бажаємо  хлопчикам та дівчаткам віри у краще, у добрих людей, світлий новий рік, – звернулася до дітей та дорослих Яна церкевич.

Наталія Скубій  подякувала працівникам закладу та його вихованцям за чудову атмосферу, яка панувала впродовж дійства, привітала зі святом. Дітям подарували солодощі  та побажали  миру, злагоди у прийдешньому 2018 році.

– Дитячі очі завжди повинні випромінювати радість та щастя, а нерадивим батькам потрібно задумалися, який скарб дарував їм Господь, – зазначила Наталія Скубій.

До новорічних свят працівники служби у справах дітей райдержадміністрації дарувати гарний настрій та солодощі дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям, батьки яких загинули в зоні АТО, а також які перебувають у складних життєвих обставинах за місцем проживання кожної дитини. Загалом  подарунки отримали понад 200 дітей району.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024