Жидичинський дитсадок нагородили за спортивні досягнення

28 Грудня 2017, 17:13
1361

У спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін-СІТІ» Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспортом» провели спортивне свято – церемонію нагородження найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту, які у цьому році доклали немало зусиль для того щоб якнайбільше залучити до занять фізичної культурою і масовим спортом населення нашої області від дошкільнят до людей поважного віку за місцем проживання та в місцях масового відпочинку,  а також найкращих  спортсменів та тренерів  Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

З привітальним словом виступили:  директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, виконуючий обов’язки начальника Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук та начальник Волинського обласного відділення фізичного комітет МОН України Олександр Манах ін. Про це повідомляє сайт «Спорт для всіх».

У заході взяли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

На святі для учасників заходу з культурною програмою виступили студенти Луцьких академії та коледжу рекреаційних технологій і права.

Нагородження переможців проходило у номінаціях за підсумками проведення:

обласні спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима» серед дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл та місцевих центрів:

– ДНЗ «Веселка» с. Жидичин Ківерцівського району;

– «ЗОШ І-ІІ ст. с. Мельники-Мостище Камінь-Каширського району;

– КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024