Крик душі: ківерчанин нарікає на міжміські маршрутки

29 Грудня 2017, 18:06
Маршрутне таксі № 103 у Ківерцях 10140
Маршрутне таксі № 103 у Ківерцях

Житель місті Ківерці скаржиться на умови, які доводиться переносити пасажирам маршрутних таксі.

Про це чоловік написав на сторінці Ківерцівського інформаційного порталу.

Ось що написав містянин про маршрутки № 107 і 103.

(Текст подано без правок)

Останні роки, я частенько катаюсь по маршруту № 103 і 107, і за цей час вже пережив три подорожчання проїзду, кожне з яких викликало бурхливу хвилю невдоволення в пасажирів, і от ледь стихла остання, як сьогоднішній «капітан корабля 107 Луцьк-Прилуцьке-Сапогів», запустив її по-новому. 

Їдучи сьогодні в цьому дережаблі, я став свідком наступного: зайшовши в автобус, пасажир передав водієві за проїзд, а той сказав що мало, потрібно доплатити, і взагалі він не розуміє звідки пасажири взяли таку малу ціну, тобто те що вже майже місяць така ціна, то його це не бентежить, теж мені мала ціна, ага, неназаробляєш, але на цьому кеп не зупинився.

Проїхавши ще паро зупинок, в салон зайшов чоловік, який дав 6 грн. і сказав до Дачного, а кеп у відповідь каже 8, пасажир наполегливо й голосніше сказав – 6, кеп знову – 8, а чому зранку було 6 а зараз 8 каже пасажир, кеп віддав гроші і вигнав пасажира з автобуса. 

Ще історія про те як передаючи до Жабки, водії перепитують до якої, першої, другої, чи третьої. Що це взагалі таке, тієї Жабки всього чуть більш як 200 метрів, а вони різну ціну ставлять, тобто те що від 40-го і аж до Променя, одна і таж ціна, а по відстані там 10 Жабок влізе, їх це не бентежить.

І взагалі, за що ми платимо такі досить не маленькі кошти, за проїз в автобусі, якого важко назвати автобусом, і який не факт що доїде на кінцеву зупинку? Я дуже хотів би щоб це прочитала людина при владі, яка хоч якось би змогла врегулювати це питання, тому що, автобуси жахливі, переважна більшість водіїв хамовита, а ціна проїзду не відповідає тому «комфорту» за який платиться...

Коментарі
29 Грудня 2017, 21:13
Поробили водіів хамами підприємці-перевізники. Які сплять і рахують скільки ім грошей привезе водій на автобусі.І думають як мінімум вкласти коштів в автобус,маю на увазі запчастини,і ім начхати на тих людей і водія разом.А водію потрібно годувати сім'ю,заправити паливо в автобус і здати "план"підприємцю,суму "плану" останній вигадав подивившись в небо,чи в потолок,залежно від того де вони зустрічались з водієм на вулиці чи в приміщенні. В Польщі в кожному автобусі стоіть касовий апарат і водій видає чек,має зарплату і не переживає за "план" що не привезе і залишиться без роботи.Потрібно починати з верхів "реформи" але на тому верху сидить Мандзюк Р.В. держ-службовець в якого іздять автобуси Луцьк-Ківерці, і записані вони на його МАМУ!!! (І Луцьк -Сапогів теж його) А ідіотські ціни як (три Жабки) складають ідіоти які сидять в Луцьку на вул.Зв'язківців і які ніколи не сиділи за кермом автобуса і ніколи не були кондукторами
29 Грудня 2017, 23:38
Ніколи не було порядку на даних маршрутах і не буде на жаль, думаю, що найближчі роки це точно.Бо в нас як у приказці,я не я і хата не моя.То водій винен, то,перевізник, то Іван, то Степан.
31 Грудня 2017, 22:56
Маршрут 103 ц е страшна казка. По якому розкладу іздять-ніяка ворожка не с каже.Можна чекати годину-півтора. Водій тобі скаже "Я іду по розкладу" .а де решта ніхто не знае.Міська рада-самоусунулась.Хто іх контролюе?
01 Січня 2018, 20:08
Міської ради, в Ківерцях, взагалі нема. Тут панує повний бардак і безлад. Міська рада тільки дивиться як здерти більше грошей з ківерчан. В місті, взагалі, ніхто, ні за що, не відповідає.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024