Шоу талантів та конкурси: як минув День захисту дітей у Ківерцях

03 Червня 2022, 15:00
Юні ківерчани малюють на еко-сумках ФОТО та ВІДЕО 586
Юні ківерчани малюють на еко-сумках

У місті Ківерці традиційно відбулися заходи, присвячені святкуванню Міжнародного Дня захисту дітей. Упродовж дня діти громади відвідували різні локації та долучалися до різноманітних конкурсів та розваг.

Захід відбувся 1 червня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Діти мали можливість взяти участь у спортивних іграх та отримати солодкі подарунки за призові місця та безпосередньо саму участь (футбольний турнір серед юнаків, першість з легкої атлетики, чемпіонат з шахів).

Юні вихованці Ківерцівського центру позашкільної освіти демонстрували свої таланти для усіх охочих. Глядачі мали можливість оцінити спів, танці та інші здібності дітей.

Працівники ЦПО провели для дітей різноманітні майстер-класи, конкурси та заохочували дітей сюрпризами.

На території біля Будинку культури імені Михайла Ковальова організували мініконцерт, патріотичний флешмоб, конкурси, розваги для дітей, патріотичні майстер-класи тощо. Ведучою запросили блогерку та ведучу Аліну Жук.

Діти веселились, розважались, отримували подарунки, малювали крейдою патріотичні малюнки та їли безплатне морозиво.

Під час заходу досить багато діток долучилося до благодійної акції «Подаруй дитині іграшку» та залишали у спеціально відведених скриньках іграшки, солодощі, канцелярські речі, книжечки для діток, що постраждали від повномасштабної війни.

З вітаннями та подарунками завітали до дітей представники влади, а саме міський голова Олександр Ковальчук, секретарка міської ради Оксана Баранович, начальник гуманітарного відділу міської ради Микола Грибук, заступник міського голови Юрій Тананайський та народний депутат України Валерій Стернійчук.

«Дякуємо усім організаторам та спонсорам свята, а також діткам, які зробили даний захід світлим, радісним та незабутнім і внесли багато фарб у сірі будні сьогодення. Майбутнє за нашими дітьми. Майбутнє заради наших дітей», – йдеться у дописі.

Читайте також: Рятувальник нагородив юних ківерчанок за перемогу в конкурсі

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024