Ківерцівська громада: на передову придбали автомобіль Nissan X-Trail

06 Червня 2022, 18:29
Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук (крайній справа) та депутат міськради Юрій Хомік (крайній зліва) біля авто, яке придбали на передову ФОТО 1070
Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук (крайній справа) та депутат міськради Юрій Хомік (крайній зліва) біля авто, яке придбали на передову

Координаційний центр при Ківерцівській міській раді на потреби Збройних сил України для 63 окремої бригади передав автомобіль марки Nissan X-trail.

Авто відправилося на передову 4 червня. Про це повідомила пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Автомобіль буде забезпечувати оперативне реагування під час виконання завдань зі збереження територіальної цілісності України.

Придбали автомобіль у Республіці Польща за сприяння міської влади та бургомістра гміни Томашів-Любельський Войчеха Жуковскі.

Авто перед вирушенням на фронт відремонтували та завантажили гуманітарною допомогою, а саме харчовими продуктами, засобами гігієни, енергетичними напоями, питною водою, солодощами, ліхтариками та протекторами.

Також на прохання військових відправили два велосипеди.

«Висловлюємо щиру вдячність бургомістру Войчеху Жуковскі за надання даного транспортного засобу та депутату міської ради Юрію Хоміку за ремонт автомобіля та безпосередню його доставлення військовослужбовцям у місце призначення», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Ківерцях на вулиці Квартальній відремонтують дитмайданчик

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024