У Хорлупах автобусну зупинку розписали малюнками в українському стилі

07 Червня 2022, 17:49
Нова зупинка у селі Хорлупи, що на Ківерцівщині ФОТО 831
Нова зупинка у селі Хорлупи, що на Ківерцівщині

У селі Хорлупи колишнього Ківерцівського району здійснили благоустрій зупинки громадського транспорту та розписали павільйон в українському стилі.

Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади, до якої увійшло село після реформи децентралізації.

Зупинка знаходиться вздовж центральної дороги села Хорлупи.

Соняшники, маки, тин з глечиками, україночка та логотип Підгайцівської громади з написами «Сила в об'єднанні», «Слава Україні» тішитимуть око яскравими фарбами місцевих мешканців, які очікуватимуть на громадський транспорт.

Староста Хорлупівського округу Василь Грудік розповів, що ще до початку війни з пропозицією облаштування зупинкового майданчика в селі Хорлупи звернувся до Підгайцівської сільської ради, адже зупинка була в занедбаному стані.

Сільська рада підтримала ініціативу та минулого року облаштувала твердим покриттям в середині та ззовні павільйону.

Місцева активна, творча молодь власноруч розписала та забрендувала зупинку логотипом громади. Також до доброї справи долучилися працівникам старостату та місцеві підприємці-меценати: Олексій Вершин, Іван Хрусь, Світлана Новицька.

«Сподіваємось, що результат спільної праці у вигляді такої гарної, української зупинки і надалі надихатиме місцевих мешканців на гарні справи на благо рідної громади, а ми, в свою чергу, допомагатимемо», – зазначив сільський голова Юрій Семенюк.

Читайте також: «Євдокія баба, баба Євдокія»: на «Stefania» від Kalush Orchestra записали пародію

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39