Утосівці привітали чиновників Ківерцівської РДА

09 Січня 2018, 17:04
4091

Відзначення новорічних свят на Ківерцівщині триває.

Вітання трудових колективів, організацій, установ, керівників та працівників райдержадміністрації, районних служб та районної ради, представниками Народної самодіяльної хорової капели «Лісова пісня» при Луцькій МТО УТОС стали уже традиційними, – повідомляють у відділі  з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

9 січня в залі засідань райдержадміністрації та районної ради, творчий колектив утосівців теплими новорічними побажаннями, щедрівкам та колядками привітав керівників та працівників райдержадміністрації та районної ради.

«Хай благословенною і благотворною буде Ваша праця задля подальшого розвитку в ім’я процвітання Української держави!» – з такими побажаннями звернулися до присутніх артисти.

Щирі слова подяки за подароване мистецтво коляди висловили народному хоровому колективу перший заступник голови РДА Юліан Таранчук та голова райради Василь Хмілевський.

– У ці святкові дні Різдва ми завжди звертаємось до Ісуса Христа. Славимо його в колядках і піснях. Бажаємо один одному здоров‘я міцного, щастя, Тож зичу усім рясних Божих благословінь на рік новий та  наснаги у творчості, – сказав Юліан Таранчук.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024