Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук привітав медиків з професійним святом

17 Червня 2022, 17:09
Медичні працівників Ківерців разом з міським головою Олександром Ковальчуком ФОТО 1198
Медичні працівників Ківерців разом з міським головою Олександром Ковальчуком

Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Міський голова Ківерців Олександр Ковальчук напередодні свята привітав працівників «Ківерцівської центральної лікарні» та «Ківерцівського центру первинної медичної допомоги».

Зустріч відбулася 17 червня, у п'ятницю. Про це Район.Ківерці дізнався з фейсбук-сторінки Ківерцівської міської ради.

Олександр Ковальчук звернувся зі щирими вітаннями до присутніх, подякував за їхню нелегку та надважливу працю, побажав мирного неба та за особливі заслуги вручив Подяки Ківерцівської міської ради, квіти й подарунки десятьом медичним працівникам.

Також присутніх вітали генеральний директор Ківерцівського центру первинної медичної допомоги Ківерцівської міської ради Олесь Марищук та виконавиця обов'язків генерального директора Людмила Хомік.

Заступник міського голови Віктор Лисюк вручив ківерцівським медикам грамоти від народного депутата України Ірини Констанкевич.

До привітань зі святом у коментарях під дописом долучилися й місцеві жителі. Кожен бажав здоров'я, енергії та дякував за їхню працю. І, звичайно, усі бажали перемоги та миру.

«Щирі вітання усім медпрацівникам. Міцного здоров'я, невичерпної енергії, добробуту у сім'ї, Божої благодаті, мирного неба!», – написала користувачка Альона Солтис у коментарях під дописом.

Також коментатори ділилися враженнями про лікарів.

«Ірина Тадеївна (ред. – Ірина Мартинюк), вітаю Вас і ваших колег з професійним святом!!! Ви найкраща!!! Здоров'я Вам і терпіння!!!», – поділилася під фото користувачка Галина Друкачук.

Ірина Мартинюк, лікарка-інфекціоністка
Ірина Мартинюк, лікарка-інфекціоністка

«Щирі вітання, Олічка (ред. Ольга Ясковець)! Без сумніву, ти один з діамантів неврологічного відділення. Рада, що твої старання оцінили на місцевому рівні!», – привітала в коментарях користувачка Larysa Romashkovets.

Ольга Ясковець, працівниця неврологічного відділення
Ольга Ясковець, працівниця неврологічного відділення

Редакція Район.Ківерці приєднується до привітань та бажає медичним працівникам міста та громади сил та наснаги творити добру справу – лікувати людей.

Читайте також: У пологовому відділенні Ківерців в травні народилося понад 20 дітей

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024