ТОП-5 енергоефективних газових котлів

23 Червня 2022, 12:41
Газові котли Реклама 295
Газові котли

Волиняни можуть подбати про комфорт у своїх оселях, зекономити на споживанні газу в опалювальний період і придбати сертифіковане газове обладнання у Клієнтських просторах 104.ua на Волині.

Про це інформує пресслужба «Волиньгазу».

У Клієнтських просторах 104.ua можна обрати газове обладнання власного імпорту. Головними його перевагами є: ефективність, надійність, економічність та гарантія 5 років при щорічному сервісному обслуговуванні.

«Плануючи замінити старе або ж встановити нове газове обладнання, клієнти можуть звернутися до найближчого Клієнтського простору 104.ua, де досвідчений персональний менеджер допоможе правильно підібрати газове обладнання, відповідно до технічних характеристик оселі клієнта та його побажань», – каже менеджерка Клієнтського простору 104.ua Ольга Руденко.

Вона зауважує, що клієнти можуть не лише обрати нове чи замінити старе газове обладнання, а й замовити комплексну послугу встановлення та подальшого сервісного обслуговування газового обладнання. Вона охоплює всі етапи – від подачі заяви, проєктних та монтажних робіт – до пуску газу на газові прилади та їх сервісного обслуговування. Роботи виконають спеціалісти АТ «Волиньгаз».

Споживачі зараз можуть за помірною ціною до 15 500 придбати енергоефективне газове обладнання:

1. Baymak BYM-SE 24 Fi – компактний двоконтурний настінний газовий котел. Його головні функції – нагрівання води і обігрів приміщення площею до 250 м². Є функції захисту від замерзання та циркуляційного насоса від блокування.

2. DemirDokum Demrad Atron H-24 – двоконтурний котел, коефіцієнт корисної дії становить більш ніж 93%, гарантує істотну економію і як наслідок зниження витрат на опалювання в 3-4 рази (у порівнянні з централізованим опалюванням).Режим роботи "літо" дозволяє налаштувати котел лише на контур нагріву води. А режими «еко» та «комфорт» – економити з максимальним комфортом у використанні.

3. 104.ua Model T 24 kW – конвекційний газовий котел, який оснащений 14 системами безпеки: від замерзань, перегрівів, розгерметизації, підвищеного тиску тощо.

4. E.C.A. Gelios Plus 24 HM – двоконтурний котел, оснащений 17 системами безпеки: захист від зниженої та підвищеної напруги, від перегрівів, згасання полум'я пальника тощо.

5. Житомир-3 КС-Г-015 СН – одноконтурний котел українського виробництва

Є можливість додатково встановити блок ТЕНів для резервного опалення від електромережі.

Придбати газове обладнання можна в Клієнтських просторах 104.ua на Волині або на сайті https://market.104.ua/ua/.

 

Довідково: АТ «Волиньгаз» працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК). РГК – виробничо-технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024