Олицький депутат прозвітував про зроблену роботу на благо ЗСУ

23 Червня 2022, 16:37
Допомога для воїнів ЗСУ з Олики 696
Допомога для воїнів ЗСУ з Олики

Депутат Олицької селищної ради Микола Барабаш неодноразово відвозив допомогу для воїнів ЗСУ. Чоловік вирішив публічно відзвітувати та подякувати усім небайдужим, хто долучався до збору вантажів.

Відповідне повідомлення опублікували на фейсбук-сторінці Олицької селищної ради.

Від себе особисто і від наших захисників Микола Барабаш щиро подякував усім, хто допомагав та донатив.

«Дякуємо селищному голові Олександру Прендецькому, старості сіл Покащів та Одеради Зінаїді Свинцицькій. Велика подяка моїм дуже хорошим друзям Снитюку В.О., Матіюку Ю.В., Тертелюку Ю.В., Коліснику Б.І., Левчику І.О., Тендюку В.М., Романів С.В., без яких жодного разу не обійшлася поїздка у східні області України. Вони допомагають не тільки коштами, але й продуктами: кавою, цигарками, тушкованкою та рибними концервами», – зазначив Микола Барабаш. 

Також він подякував жителям сусідніх сіл: сім’ям Шацьких (село Пальче), Пятегорець (село Прилісне), Климчуків (село Дерно), Павелків І.Є. (місто Луцьк).

Зазначається, що приватне підприємство «ОЛИКА АГРО» також долучилися до збору допомоги: передали для ЗСУ сім тисяч комплектів одноразового посуду.                                          

«Не залишились осторонь і депутати Олицької селищної ради. Дякуємо Валентину Коту, Сергію Веніславському, Павлу Шилу та Василю Кичалюку, які передали багато солодощів для наших захисниць. Велика подяка Герасимчуку О.С., який допомагає готувати смачні м’ясні страви», – згадав Микола Барабаш.

Особливу подяку олицький депутат висловив релігійним громадам та їхнім очільникам:

  • Християн віри Євангельської села Одеради та Олика;
  • релігійній громаді Християн Баптистів села Олика;
  • Хрестовоздвиженській громаді села Покащів та настоятелю отцю Івану;
  • Жидичинському чоловічому монастирю, які кожного разу печуть і передають нашим воїнам смачний і запашний хліб та смаколики.

«Від себе особисто хочу подякувати всім працівникам ФГ «Боміс», які перераховують кошти за один робочий день на потреби наших хлопців і дівчат. Крім того, готують смачні тушкованки, печуть пироги, рогалики та коптять смачний бочок, який так чекають наші захисники. До них долучаються працівники ГРК «ОСТРІВ», – розповів Микола.

Також депутат подякував Руслані Чекеренді, яка передала на тушкованки з м’яса баранини та разом зі своїм колективом Покащівського закладу дошкільної освіти «Барвінок» готували смачне печиво.

Микола Барабаш розповів, що до допомоги ЗСУ долучаються й пенсіонери громади, які виділяють зі своєї пенсії «більше, аніж деякі заможні жителі наших сіл».

«Прошу вибачення у всіх людей, яких не назвав, тому що небайдужих і люблячих, які люблять Україну, дуже багато. Нехай Всемилостивий Господь верне всім нам сторицею затрачені кошти та сили. Разом до перемоги! Навіки Слава Богу! Слава Україні! Героям Слава!», – підсумував олицький депутат.

Читайте також: Опублікували фото Олики, датовані початком минулого століття

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024