У Ківерцівській громаді відбудеться навчання з поводження у надзвичайних ситуаціях

28 Червня 2022, 14:51
Тренінг / Фото ілюстративне АНОНС 994
Тренінг / Фото ілюстративне

У селах Сокиричі, Озеро, Журавичі та місті Ківерці однойменної громади відбудеться тренінг «Виникнення надзвичайних ситуацій: як зберегти життя собі та близьким». Охочих навчатимуть домедичної допомоги, опануванню емоцій та протидії стресу, дій під час пожежі та що має бути у тривожній валізі й індивідуальній аптечці.

Навчання відбудуться 2-3 липня. Про це Район.Ківерці повідомила очільниця Молодіжної ради міста Ківерців «Youth Council Kivertsi» Анастасія Дем'янчук.

Не простий час диктує потребу в знаннях, які не лише є важливими, а й можуть врятувати життя. Оскільки у багатьох громадах Волині навчання поведінки в надзвичайних ситуацій відбувається відносно рідко, то ця інформація може вас зацікавити.

Як надати домедичну допомогу під час зупинки дихання, кровотечі, перелому, опіку, втрати свідомості? Що обов’язково має бути в тривожній валізі та індивідуальній аптечці? Як опанувати себе під час виникнення надзвичайної ситуації та зберегти самоконтроль? Які рятувальні дії під час пожежі?

Про все це дізнаються учасники тренінгу «Виникнення надзвичайних ситуацій: як зберегти життя собі та близьким», що буде організовано у Ківерцівській громаді. Зокрема, навчання відбудеться:

  • 2 липня у Ківерцях (початок о 10:00, вулиця Шевченка (громадська організація «Тивер»)) та Сокиричах (о 15:00 у місцевій загальноосвітній школі);
  • 3 липня в Озері (збір о 10:00 біля місцевого озера) та у Журавичах (о 15:00 в будинку культури).

«До участі в заході запрошуються всі зацікавлені мешканці Ківерцівської громади. Не проґавте шанс отримати життєво цінні знання!», – йдеться в анонсі.

Читайте також: У Ківерцях рятувальники нагадали правила поведінки на воді

Довідково:

Навчання організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024